Næringsstoffer for kroppen

Næringsstoffer er viktig for kroppen om vinteren, når huden er daglig utsatt for kuldegrader på gaten og stekende inneklima.

Slike produkter er egnet for bruk i forbigående og våren når kroppen mangler vitaminer, noe som kan føre til dehydrering og hud peeling. Deres oppgave – å gjenopprette hudens fuktighet og gjenopprette dens fuktighetsbalanse, og også for å fjerne ubehag og følelse av tetthet.
Hvilke verktøy å bruke

Avhengig av tekstur er følgende kosttilskudd for kroppspleie.

Kremer. Den kremete konsistensen er det mest populære alternativet for produkter for kroppspleie når som helst på året. Videre er det universelle og passer for alle hudtyper, i hvilken som helst rekkefølge. Hvis huden er veldig tørr, kan du ønsker en mer tett tekstur av ernæringsmessige ressurser – kremer, balsamer. Disse produktene har en tykkere konsistens, noe som gir langvarig fuktende og regenererende effekt.

olio kozmetika atache

Lotion. Kremer og body lotion har en lettere tekstur. De er godt fukte huden og absorberes raskt og etterlater ingen fet film. Til tross for konsistensen av den lette, de har minst en aktiv handling. De kan brukes flere ganger daglig etter behov.

Vegetabilske oljer. For å supplere og forsterke virkningen av noen midler for kroppspleie ved hjelp av spesielle ernæringsmessige oljer og danner en beskyttende film på huden og forebygge dehydrering. Vanligvis har disse produktene konsentrert urte formel, basert på naturlige oljer Argan løgn, shea, shea smør, og så videre. N.
Hvordan velge riktig middel for nærende kroppen

Velge nærende kroppspleie, først og fremst ta hensyn til midlene. Dersom sammensetningen inneholder slike agenter vitaminer, sporstoffer, oljer, umettede fettsyrer og urteekstrakter, vil de effektivt ernære huden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *